2012. november 27., kedd




Mrs. Texas, drogfüggő, édesapja és édesanyja halála, szexuális molesztálás, fizikai bántalmak, Isten elleni lázadás, pásztor, bárok, extasy, szívroham, ima, eskü, ital, vért hány, pénzhiány, vetkőzés, randevú, esküvő, férj, odaszánás, Jézus elfelejti bűneit, gyógyszerfüggőség, szabadulás, szépségverseny, győzelem, Isten dicsősége

Igevers:
Testében a fára vitte fel vétkeinket, hogy a vétkekre ne legyünk kaphatók, hanem az igazságosságnak éljünk. Véres zúzódásai gyógyítottak meg titeket.
I. Péter 2, 24 - Csia ford.
De a százados ezt felelte: Uram, nem vagyok én arra elég méltó, hogy fedelem alá jöjj, hanem csak szóval mondd, s legényem meggyógyul. Hiszen magam is fennhatóság alatt álló ember vagyok, alattam katonák vannak. Ha ezt mondom egyiknek: Indulj útnak! - elindul.
A másiknak: Jer csak! - eljön; s a rabszolgámnak: Tedd meg ezt! - megteszi. Mikor Jézus ezt hallotta, elcsodálkozott, és ezt mondotta azoknak, akik őt követték: Bizony azt mondom nektek, Izraelben senkinél ekkora hitet nem találtam.  Máté 8, 8-10 - Csia ford.
Aki kér tőled, annak adj, és aki kölcsön akar kérni tőled, attól ne fordulj el.
Máté 5, 42 - Új ford.


Mert Ezsdrás szívből törekedett arra, hogy kutassa és teljesítse az Úr törvényét, és tanítsa Izráelben a rendelkezéseket és döntéseket.  Ezsdrás 7, 10 - Új ford.
Menjetek el, és hirdessétek: elközelített a mennyek országa!  Máté 10, 7 - Új ford.

A hazug ajkak némuljanak el, a melyek vakmerően szólnak az igaz ellen, kevélységgel és megvetéssel.
Ekkor az igazak mennyei Atyjuk királyságában ragyognak majd, mint a nap. Akinek van füle, hallja!  Máté 13, 43 - Egyszerű ford. Zsoltárok 31, 19 - Károly ford.
És a Szellem mindjárt a pusztába hajtotta (kivetette), és ott volt a pusztában negyven napig, közben megkísértette (próbára tette) a sátán és együtt volt a vadállatokkal és az angyalok szolgáltak neki.
Márk 1, 12-13 - Vida ford.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése