2015. augusztus 30., vasárnap



Minden Kegyelem!!!  ford. Túrmezei Erzsébet.
Csodállak Isten szépséges világa.,                                                                                                mert minden forró napra éjjel borul..                                                                                                          és minden éjre új hajnal bíborul,                                                                                                           új kegyelem hull, mint friss harmat árja.
Mert új rügyet bont téli fáknak árja, .                                                                                                           barna mezőt újra friss zöld takar,                                                                                                                s csendé csitul,.minden dúló vihar..                                                                                                   csodállak, Isten szépséges világa.
Minden hegycsúcsról vezetnek ösvények.,                                                                                                                 irgalmasan az árnyas völgybe le,                                                                                                                               s minden mélyből a magasság felé.
Isten kegyelme így vezérek, lélek.                                                                                                            le- föl,…fényféle át az éjjelen.                                                                                                                     S mindenütt,mindég Isten van jelen!
Ézsaiás 65:1

”Megkeresni hagytam magamat azoktól, akik nem is kérdeztek; megtaláltattam magamat azokkal, akik nem is kerestek. Ezt mondám: Ímhol vagyok, ímhol vagyok, a népnek, amely nem nevemről neveztetett”.

A kegyelem Istene tulajdonsága, amelyet arra érdemtelen emberi lények iránt gyakorol.
A kegyelmet nem is kerestük, de Isten általa keres bennünket, és örömmel árasztja reánk, nem mintha méltók lennénk rá, hanem mert végtelenül méltatlanok vagyunk.
Kegyelmére nagy szükségünk miatt tarthatunk igényt.

Az Úr Jézus Krisztus által naphosszat a bűnös és elbukott ember felé nyújtja hívogató kezét. Ő mindenkit elfogad. Szívesen lát mindenkit. Örömmel bocsát meg a legbűnösebbeknek is. Elveszi a prédát az erőstől, megszabadítja a foglyot, kiragadja az üszkös fadarabot a tűzből.
A legmélyebb emberi nyomorúságig ereszti le kegyelmének aranyláncát, és felemeli a bűnnel fertőzött, megromlott embert.

Minden ember Krisztus szeretetének és érdeklődésének tárgya. Életét adta azért, hogy visszavezethesse az embert Istenhez. Ahogy a pásztor gondot visel nyájának juhairól, úgy gondoskodik Ő is a bűnös, tehetetlen emberről, akit Sátán mesterien szőtt hálói pusztulással fenyegetnek. E.G.White: A nagy Orvos lábnyomán .A Szerkesztő






Gondolj bele! –
Partra lépni, És rájönni, hogy ez a Menny!                                                                                               Egy kezet megfogni, És rájönni, hogy Isten keze ez!                                                                          Tiszta levegőt lélegezni, És tudni, hogy mennyei!                                                                               Egyfajta megerősödést érezni, És tudni, halhatatlanság ez!                                                           Átvészelve a vihart szélcsendbe érni, Felébredni, hogy hazaértél élni!
-------------------------

Lelki Béke.
Az örvendezõ szív, megszépíti az arcot, a bánatos szív pedig összetöri a lelket. (Péld 15,13)
Mert amivel csordultig van a szív, azt szólja a száj.
A jó ember jó kincsébõl hoz elõ jót.,                                                                                                        a gonosz ember gonosz kincsébõl hoz elõ gonoszt. (Lk-6:45.

JÉZUS...
- Jött Jézus:
betelt a szomjazók szomjúsága,betelt a várók váradalma:
eljött a Messiás.
De...betelt a pohár is mindenki bíráját,
Isten Fiát halálra ítélték bűnös emberek.

Ennél rosszabbat nem tehettek.
De ennél jobb se származott még
ártatlan kínból:
egyetlen mentségünk az ítéletkor,
hogy Jézus már szenvedett helyettünk.
Megmenekültünk!!!
----------------------------------
Tökéletes szabadítás 1.
Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek. (János 8,36)
Jézus mindig tökéletes munkát végez. Soha nem kell félnünk, hogy Jézus, ha meg akar gyógyítani, csak félig gyógyít meg, ha üdvözíteni akar, csak fél üdvösséget ad,                                    ha meg akar igazítani, csak 70 % - ban igazít meg, vagy ha meg akar szabadítani valami megkötözöttségből, csak 90%-ban szabadit meg és akkor is csak pár napra
-------------------------------------------
Voltam már árván, távol mindentől,
A feledés tengerpartján kopott hátsólépcsőn.
Szép csendben vártam az álmaim alkonyát,
Mikor a part menti homokban megláttam a lábnyomát.
Refr: Hinni kell, amikor összedől a világ,
A romok tetején tombol az élet.
Hinni kell, amikor azt mondják, nincs tovább,
A régi képeket majd újra cseréled.

A tegnap fájdalma a szívembe mart,
Volt úgy, hogy azt gondoltam, nincs is túlsó part.
De mikor azt hittem, vége, akkor kezdődött el,
Az a lábnyom a homokban, igen, az volt nekem a jel.
Refr: Hinni kell, amikor összedől a világ,
A romok tetején tombol az élet.
Hinni kell, amikor azt mondják, nincs tovább,
A régi képeket majd újra cseréled.

Voltam már árván, távol mindentől,
A feledés tengerpartján, kopott hátsó lépcsőn.
Szép csendben vártam az álmaim alkonyát,
Mikor a part menti homokban megláttam a lábnyomát.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése