2014. december 31., szerda



SZILVESZTER ÉJSZAKA MINDEN JÓT KÍVÁNOK, AHOVA CSAK LÉPEL NYÍLJANAK VIRÁGOK. MÉG A HÓ FELETT IS VIRÁG NYÍLADOZZON, DALOSMADÁR ZENGJEN,MINDEN RÓZSABOKRON. LEGYEN SZÉP,LEGYEN JÓ,LEGYEN MINDEN BŐVEN, SZÁLLJON RÁTOK ÁLDÁS,EBBEN AZ ÚJ ÉVBEN ! 

Újév hajnalán, ha a petárdák hangja lassan elcsendesül, az Ó évből mi hiányzott zárd szívedbe, várd  , s beteljesül! E gondolatokkal leplek meg téged, s kívánok néked Boldog újévet!  

Ha ma éjjel éjfélt üt az óra , Készülj fel az évfordulóra. Vedd elő szívedből, ki ma nem lehet veled, és gondolj két emberre, ki téged nagyon szeret. Így köszöntsd az Új évet, felejtsd el a rossz emléket. S bízz, hogy jövőre együtt búcsúztatjuk el az Ó évet. Boldog Új Évet.  
Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre !


Éjféltől Új Év köszönt ránk, Holnaptól 2015-ötöt ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki  a Bibliád és  gondolj arra aki téged vár!!BUÉK
Bízzad
  Újra
     Életed
       Krisztusra!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése