2014. július 31., csütörtök




            III. Mózes 19,17-18

Ne gyűlöld a te atyádfiát szívedben; fedd meg a te felebarátodat nyilván, hogy ne viseljed az ő bűnének terhét.

Bosszúálló ne légy, és haragot ne tarts a te néped fiai ellen, hanem szeressed felebarátodat, mint magadat. Én vagyok az Úr.


„Egy ideje jól tudjuk, hogy a feszültség növekedésével megnő a rákkockázata. Bizonyíték van rá, hogy a hidegnek, vagy a folyamatos nagy hőségnek való kitettség növeli a rákveszélyt. Haragosan, elégedetlenül, féltékenyen, irigykedőn, hosszú gyásszal s más rossz érzelmekkel folytatott élet gyöngíti az ember ellenállását a fertőző betegségekkel szemben, ideértve a rákot is. Érzelmi tényezők, s a feszültség gyöngítik védelmi berendezésünket. Egy kutatás kimutatta, hogy a kedvezőtlen kilátás, a magunkról való kedvezőtlen vélemény és a reménytelenség érzete erősen kapcsolatra hozható a szívbetegséggel és a rákkal. A levert hangulatú emberek közt nagyobb a tüdőrák kockázata.

Idült ingerültség, harag vagy fertőzés, vírusos megbetegedés, korai nemi élet vagy veseátültetés, mind növelik a rákveszélyt. A váltakozó partnerekkel folytatott túlzott nemi élet növeli a méhnyak-és előbőrrákot.

Akik feszültség idején magukba fojtják érzelmeiket, valószínűbb, hogy rákot kapnak, míg a haragvó és támadó szelleműeknek nagyobb a szívroham kockázata.”

Dr. Calvin Thrash és Dr. Agatha M. Thrash: Reménység rák esetén (A rák okai fejezetből)
A Szerkesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése