2012. január 25., szerda

ígei bozonyság

Jézus azt mondja: elküldve -2011-02-24-saját blog

János 10,10   A tolvaj azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson
És itt tolvajról van szó! Az engesztelhetetlenség az az ablak, amin keresztül bejön! És te vagy az egyetlen, aki becsukhatod ezt az ablakot! Mikor felébredsz és rájössz, hogy mennyire meglopott már eddig is, könnyen haragudni fogsz magadra.
Mikor Jézus a kereszten volt, legyőzte az ellenséget azáltal, hogy megtagadta a bosszúvágyat és a neheztelést.
Gondold csak meg! Így imádkozott: Lukács 23,34 mondta
Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek                                                    Egyszerre, amint kimondta ezeket a szavakat  egy teljesen más birodalomba lépett át. De veled ugyanez megtörténhet                                                                                                         Zsidókhoz írt levél 10,36 mondta:
Mert állhatatosságra van szükségetek, hogy az Isten akaratát cselekedjétek, és így beteljesüljön rajtatok az íg





                                            J.P. Morgan –elküldve -0211-03-07
János evangéliuma 3,36 mondta:
Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van, aki pedig nem engedelmeskedik a Fiúnak, az nem lát majd életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
Mikor a multimilliomos bankár, J.PMorgan meghalt, egy 10000 szóból és 37 cikkelyből álló végrendeletet hagyott maga után. Élete alatt számtalan pénzügyi döntést kellett meghoznia, ami az egész világ gazdaságára hatással volt. Végrendeletében ennek ellenére egyetlen egy olyan ügyről írt, amit fontosabbnak tekintett minden másnál:

"Leteszem lelkem az én Megváltóm kezébe, teljes bizalommal, aki megváltott engem és megmosott az Ő drága vérével, és hibátlanul állít engem az én mennyei Atyám trónja elé. Azért esedezem, hogy gyermekeim védjék meg és tartsák minden lehetőségnél és akármilyen személyes áldozatnál nagyobbnak a bűnök teljes jóvátételének áldott tanítását, melyet Jézus Krisztus vére által kapunk meg, és egyedül általa!"
J.P. Morgan tudta, hogy pénzen bármit megvehet, kivéve az Istennel való békességet; általa bárhová elutazhat, kivéve a mennyországba. Te is eljutottál már életedben oda, hogy biztosan tudod, ha most meg kellene halnod, a mennybe jutnál? Ha az a válaszod: "igen", akkor van okod az örömre! De ha azt kell mondanod: "nem", vagy "nem vagyok benne biztos", akkor állj meg most, nézz fel, és mondd el őszintén ezt az imádságot:"Úr Jézus, behívlak most az életembe. Hiszem, hogy meghaltál értem, véreddel kifizetted bűneim árát, és ezért örök életem lehet. Hit által elfogadom most ezt az ajándékot, és elfogadlak téged Uramnak és Megváltómnak. Ámen."
                              -,-,,-,-,-,-,,-,-,-,-,-,-,-,--,,-,,,--,-      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése