2014. július 31., csütörtök



I.                    Mózes 1:29

És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, amelyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül.

Minden módon növelnünk kell testünkben az antioxidánsokat, az oxidálókat pedig csökkenteni. Az oxidálásgátló nyomelemek, ásványi anyagok általában gyümölcsben, zöldségben, egész gabonában, hüvelyesekben, dió-félékben és magvakban találhatók. A nyomelemek parányi tápanyagok, mint az E és A vitamin félék, szelén és C-vitamin. Ezek védenek a rák ellen, megelőzve a szabad gyökök rombolását.

A szelén véd a petefészekrák ellen, csökkenti a szívbetegség kockázatát, és más rákok kifejlődését. A szelén a szemes búzában, barna rizsben, rozsban, kukoricában, zabban, mogyorókban, magokban és az összes zöldségben található, noha a mennyiség a talaj minőségétől függ.

Magas zöldségfogyasztással harminc százalékkal csökkenteni lehet a tüdőrák esélyét, sok gyümölcsfogyasztással 40 %-kal csökkenteni lehet az összes rákok veszélyét.

A növényi rostban gazdag ételek, mint a gabonafélék, babok, borsók és magok csökkentik minden rák veszélyét. Akik szokás szerint nagyrészt ilyen ételeket fogyasztanak, nagy előnynek örvendeznek.

Különösen hatásos a rák ellen:

A szőlő, ami resveratolt tartalmaz, ami megakadályozza, hogy a vérlemezek összeragadva agyvérzést okozzanak. Jól elállja a rák útját.

A friss citromlé és sárgarépalé, a spárga, a brokkoli, a káposztafélék, az érett paradicsom, az összes mélysárga és sötétzöld zöldség, és a fokhagyma jó rák ellen.

Rákbetegek egy hónapi nyers étrenden kell, hogy éljenek, különösen sárgarépán, karfiolon, káposztán, karalábén, kelkáposztán, retken, kelbimbón. Ezekről tudjuk, hogy nem csak megakadályozzák a rák továbbterjedését, de erősítik is a védelmi rendszert, s megszabadítják a szervezetet a mérgező anyagoktól.

Dr. Calvin Thrash és Dr. Agatha M. Thrash: Reménység rák esetén
A Szerkesztő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése