2013. szeptember 30., hétfő




"Az éjszaka múlik."
 
"Az éjszaka múlik."
(Róm.13:12)

A keresztények az első században buzgón várták Jézus visszatérését. Sokaknak, ha nem mindenkinek, a küzdelem a gonosz erőivel szemben olyan volt, mint egy szenvedéssel teli éjszaka. Pál a Rómában élő keresztényeknek írta ezeket a bátorító szavakat, hogy az "éjszaka már múlik."
Napjaink a sötétség sokkal nagyobb, mint valaha volt. A bűn egyre sokasodik és a gonoszok sok ember fölött zsarnokoskodnak. Semmi másban nincs remény, csak Krisztus evangéliumában. Jézus visszatérésének közel kell lennie.
Fontos, hogy Jézus követői végre felébredjenek az álomból, amibe olyan sokan elmerültek. A lehetőség ideje ma van és nem holnap. Vessük le azért a sötétség cselekedeteit és vegyük magunkra a világosság fegyvereit! (Efézus 6.fejezete)
----------------------------------------------------------------

"Kezedbe vetted nagy hatalmadat és uralkodsz."

 
  "Kezedbe vetted nagy hatalmadat és uralkodsz."
(Jel. 11:17)

Isten ritkán nyilatkoztatta ki tejhatalmát az emberek ügyeiben - gondoljunk például az özönvízre, a Bábel tornyára, az egyiptomi csapások, és így tovább.
Itt a Jelenések könyvében elérkezett az isteni tejhatalom megmutatkozásának az ideje. Az Isten tervét tartalmazó tekercset, - amelyet hét pecsét hitelesíti - , Júda oroszlánja veszi át és nyitja fel, a hetedik pecsét felnyitását, pedig hét trombitaszó kíséri. A hetedik trombitaszó után villámlás, szélzúgás, mennydörgés, földrengés és nagy jégeső támad.
Isten szolgáinak győzelem-napja eljön, bár most még csak a csata porfelhője látszik.

"Aki szeret minket és vére által megszabadított bűneinkből."
"Semmit sem szólhattak."
"Milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, hívőkön."

Isten megadta az egyetlen utat, választanunk kell!


Isten megadta az egyetlen utat, választanunk kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése