2010. szeptember 26., vasárnap

levél



          INNEN    ONNAN.
A sötét felhő nem tarja el a napot örökre és kioltani sem tudja a fényét.
Végül szerte kell foszlania és előtör a nap fénye.
Épp így a megpróbáltatások és szenvedések sötét fellege nem képesek
Isten kegyelmét és jóságát eltakarni vagy kioltani.
                       -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
A hála nem abból áll, hogy szereted azt, aki szolgálatot tett neked és te viszont
szolgálatot teszel neki.  Az igazi hála az egész emberiség felé történő viszontszolgálat és nem csupán az egy ember felé, akinek lekötelezettje vagy.
                            .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Istennek tetsző életet akarsz élni? Kérdezd meg magadat: „Isten uralma alatt áll az otthonom, a munkám, a szórakozásaim „?
Mit jelent Isten uralma?  Tekitsd meg Jézus életét,- Ő tökéletesen szemléltette. Mi is követhetjük őt. Akkor ima és imádat nem kellemetlen kötelesség, lesz, hanem erőforrás
                                     .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
A modern vallásos élet nagy hiánya a mély, erőteljes, bensőséges megtérés ( magábaszálás és megfordulás , Pálfordulás ) A modern élet rohan és az ember  nem áll meg. Lelkigondozók, orvosok és lélekbúvárok igazolják, hogy a bűn kérdését alaposabb, át fogó módon kellene kezelni, mert az --- sokszor tudat alatt,-- súlyosan ránehezedik az emberre.
                                          .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-
Az imádság még soha senkit meg nem sértett, viszont megszámlálhatatlan millóknak hozott segítséget. Amikor egy ember imádkozik, akkor hírneve, vagyona és kiválóságai eltűnnek, és megbocsátás, testvéri szeretet ragyognak fel.  Ilyenkor fogannak meg azok a dolgok, amelyek jó cselekedetté érlelődnek meg. Az imádság megnyit ajtókat, amelyek nélkül örökre zárva maradnának előttünk. Lerombol válaszfalakat népek és egyének között,-- nélküle ezek áthághatatlanok maradnának. Az imádság hatásosabb fegyver, mit a kard . a legszegényebb ember is használhatja. Hogyha Isten népe igazán élne az imádság erejével, beláthatatlan nagy dolgok történnének e világban./ csak Müller Györgyre gondoljunk. /
                                           .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése